Se hvor Torvet-arrangementene flyttes i sommer

Vanligvis skjer de aller fleste av sommerens festivaler og folkefester rett utenfor døra vår – på Torvet i Trondheim. I år flyttes arrangementene på grunn av byggearbeidet på Torvet. Men de aller fleste flytter heldigvis rett i nærheten! Her finner du årets sommerarrangementer:


Trøndersk Matfestival 2.-4. august:
Årets matfestival finner du i Munkegata og Kongens gate. Bryggerifestivalen, med sine 200 øltyper, 25 bryggerier, tre popup-restauranter og en utendørsscene, vil holdes i skolegården til Trondheim Katedralskole.

 

Matfestivalen 2.-4. august vil i år flyttes fra Torvet til gatene rundt.
 
Hot August Night 10. august:
Dette er et av landets største arrangement med amerikanske biler som tema. Vanligvis samles amcar-entusiastene på torvet, men i år vil du kunne se de flotte bilene i Munkegata mellom Torvet og Bispegata. Her vil du kunne se mellom 1000 og 1500 amerikanske biler fra kl. 19-24.
 
Gatefæst 16.-17. august:
Gatefæst er tilbake etter et års pause, og denne gangen skjer festen i Nordre gate mellom Olav Tryggvasons gate og Fjordgata.
 
Toppidrettsveka 17.-18. august:
Finalene under Toppidrettsveka vil i år starte og slutte i Munkegata mellom Torvet og Bispegata.
 
Maker Faire Trondheim 24.-25. august:
Maker Faire Trondheim er den eneste festivalen av sitt slag i Norge – en familievennlig oppfinnerfestival som hyller skaperglede, kreativitet og gode ideer. I år finner du festivalen i Kongens gate mellom Torvet og Søndre gate.

 

Kilde: Torvet i Trondheim