Byens beste årstid er her

Høsten i Trondheim byr på alt fra festivaler til marked og store shoppemuligheter. Dette bør du få med deg.

Bondens Marked
En hel verden av deilige, lokale smaker i Kongens gate! Bondens Marked arrangeres to ganger i måneden – se oversikten over høstens markeder her.

 

Halloween 31. oktober
Knask eller knep? Vi elsker Halloween – dekorasjonene, kostymene og ikke minst godteriet. På Trondheim Torg finner du alt du trenger for en perfekt Halloween-fest. Sjekk ut Halloween-stemningen på BR Leker og Nille, og la deg inspirere.


Farsdag 11. november

Ikke glem å gjør litt ekstra stas på fedrene i livet ditt på farsdag. Få flotte gavetips i våre butikker, for eksempel Jack & Jones, Selected, Volt, Dressmann, Levi's, Urban eller H&M. Eller hva med en gave fra Clas Ohlson, G-sport eller et gavekort på kaffe?


Black Friday 23. november

Den fjerde fredagen i november markerer vi begynnelsen av julehandelen med Black Friday-tilbud. Dørene åpner allerede kl. 07, og det er førstemann til mølla til de aller beste kuppene.

 


Julemarked fra 7. desember

Ingenting er så koselig som å gå rundt i byen blant julelys, juletrær og de trivelige bodene på torvet. Julemarkedet i Trondheim åpner fredag 7. desember, og varer til onsdag 19. desember.