Butikker

Floyd
Floyd
2. etasje

Floyd

Liker du å følge moten, vil du garantert finne noe du liker

Deilig strikk, lekre selskapskjoler, bukser i sesongens farger og de fineste blusene til damer og ungdom. Dette og mer til er hva du møter når du tar rulletrappen opp til 2. etasje på Trondheim Torg. Rett frem ligger damebutikken Floyd. Akkurat nå har Floyd-jentene forelsket seg i kombinasjonen skinn og velur – i likhet med resten av moteverdenen. Neste uke er det kanskje en bluse som tar dem med storm?

Blir du også lett fascinert av klær? Og lar du dagsformen bestemme hva du tar på deg? Vi på Floyd vet akkurat hvordan det føles når du ikke har ”noe” å ha på deg! Derfor har vi tips til hvordan du kan bruke plaggene du finner hos oss. Det er for eksempel mange måter å style en kjole på, enten du skal bruke den til jobb, på cafétur med en venninne eller på fest med verdens morsomste venner. Spør om råd neste gang du stikker innom Floyd.

Her er noen av merkene vi har på Floyd:

Floyd by Smith, Fransa, Soaked in Luxury, Casall, Mamalicious, jakker fra Svea og J.O.T.T (just over the top). Smykker, kosmetikk og tilbehør fra Syster P, Sara Happ, Savon de Marseille, byEloise London, Katie Loxton og Farmhouse design.

2. etg Kongens gate Erling Skakkes gate Prinsens gate Torvet