Butikker

Mister Minit
Mister Minit
1. etasje

Mister Minit

Reparer skoene dine hos våre effektive og pålitelige skomakere.

Historien om Mister Minit begynner i Brussel, 1957. Amerikaneren Donald Hillsdon Ryan er på ferie med sin kone, og oppdager at veldig mange kvinner går istykker stiletthælene på de brosteinsbelagte gatene i Belgia. En skade på skoene som de lokale skomakerne i gjennomsnitt tok 10 dager på å reparere. ”Det må finnes en bedre måte!” tenker Ryan - og startskuddet for verdens største skomakerkjede er et faktum.

Mister Minit har i dag over 3000 butikker i nesten 50 land.  Skomakerne hos Mister Minit på Trondheim Torg vil at du skal ha skoene dine så lenge som mulig. Vi hæler, lester, såler om og hjelper deg med å ta vare på yndlingsskoene dine, enten det er pumps med stiletthæler, vintersko med hull i, støvletter med ødelagt glidelås eller noe annet. Vi vet dessuten at du savner skoene når de er borte, og har lært oss å reparere sko raskt og effektivt. Vi gjør også diverse andre lærreparasjoner, så kom gjerne innom Trondheim Torg med vesker eller andre ting du ønsker å reparere.

Her kan du i tillegg kan kopiere ekstra nøkler og bytte klokkebatteri. Du finner Mister Minit ved rulletrappa i 1. etasje på Trondheim Torg.

1. etg Kongens gate Erling Skakkes gate Prinsens gate Torvet