Butikker

Selected
Selected
2. etasje

Selected

SELECTED er et unisex-varemerke med en sterk skandinavisk designestetikk. Vi skaper mote forankret i ledende trender, samtidig som vi er en sterk, autentisk merkevare med et minimalistisk uttrykk og et tydelig fokus på kvalitet. Vi tilbyr dagens motebevisste mennesker - med alle deres forskjeller - moderne styles med det lille ekstra og et internasjonalt preg.

Butikken vår på Trondheim Torg har både Homme og Femme-avdeling.

SELECTED HOMME er definisjonen av god smak i design og passform innen moderne herreklær. Vi står for en unik tolkning av den moderne mannen, som er både individualistisk og selvsikker i sin stil. Han blander sin eksisterende garderobe på kryss og tvers med sesongens nyheter for å skape et særegent og spennende utseende. SELECTED HOMME-mannen har fokus på detaljer og høy kvalitet.

Er du på utkikk etter en klassisk polo, t-skjorte, blazer eller en sweatshirt til hverdags? Eller kanskje du trenger sko, skjorte, slips og dress? Da er du kommet til rett sted. SELECTED HOMME på Trondheim Torg har utvalget. Du har stilen.

Siste nytt på Trondheim Torg er at vi har tatt inn dameklær. Alt fra feminine sommerskjorter, enkle jumpsuits, trendy sko og lekre kjoler finne du nå i 2. etasje på kjøpesenteret. Kom innom og la oss skjemme deg bort.

SELECTED FEMME er sterk minimalistisk eleganse med røtter i skandinavisk estetikk. Alle våre kolleksjoner er inspirert av historiske, ikoniske kvinner kombinert med essensen av moderne strømninger. Vi blander alltid klassikere med moderne motetrender for å kunne skape de avanserte plaggene som kjennetegner vår merkevare. Silhuettene er kule, men feminine. De er enkle, men djerve. Vi skaper tidløse looks fulle av overraskende detaljer. Vi skaper mote du vil beholde!

 

 

2. etg Kongens gate Erling Skakkes gate Prinsens gate Torvet