Butikker

Walldén Moum
Walldén Moum
1. etasje

Walldén Moum

Gled noen med en blomsterbukett eller en trendy grønnplante fra Blomstertorget

”Go green” sier interiørtrenden. Nå skal stueplantene være store som trær og fylle hjemmet med harmoni. Er du klar for å la planter og blomster bli heltene i interiøret ditt?

Hos Walldén Moum Blomstertorget på Trondheim Torg fyller vi opp med grønne planter som skaper liv, farge og harmoni. De friske grønne fargene er oppkvikkende i de mørke vintermånedene. Og de som følger moten har for lengst kastet seg over den grønne bølgen og innreder med trendy grønne planter som yuccapalme, vindusblad, elefantøre og fiolfiken. Som en bonus vil de grønne plantene skape et bedre inneklima.

At grønnplanten har fått en ny vår, betyr ikke at vakre buketter av roser, tulipaner eller sesongens vakre blomster kommer i skyggen. Hos oss kan du stikke innom og ta med en nydelig bukett hjem eller bestille blomster, buketter, dekorasjoner og kranser levert på døren. Våre kreative og dyktige blomsterdekoratører har mange års erfaring og vi garanterer kvalitet og trygghet fra bestilling til levering. Vi har også tilbehøret du trenger for å få det koselig: blomsterpotter, krykker, pyntegjenstander og lysestaker. 

Bestiller du blomster før kl. 16.00 kan de leveres samme dag. Lørdager før kl. 14.00. 

1. etg Kongens gate Erling Skakkes gate Prinsens gate Torvet