Åpningstider
2. etasje

Skoringen

Skobutikk for deg som elsker stilige og behagelige sko.

Skoringen på Trondheim Torg har gode sko til hele familien, både damesko, herresko og barnesko. Vi har alt fra bunadsko og dressko til behagelige og praktiske støvletter, støvler og vintersko. Her finner du merker som Adidas, Cult, Odiin, Vagabond, Ecco, Timberland, Gabor og B&Co. 

Vi vil at du skal ha skoene dine så lenge som mulig, og derfor har vi et godt utvalg av produkter innen skopleie og skokrem på Skoringen Trondheim Torg. Sko er til for å brukes, men det er mye du kan gjøre for å forlenge skoens liv. Her får du hjelp til å ta vare på dine yndlingssko.

Vi på Skoringen på Trondheim Torg spesialiserer oss på stilige og praktiske barnesko. Her finner du et stort utvalg slitesterke barnesko fra kjente merker som Ecco, Geox,Viking, Primigi, og ikke minst vårt eget merke Skofus. Skofus har praktiske sko for barn mellom 0-6 år, både babysko, krabbesko, sko for barnets første skritt og vintersko for våte og kalde vinterdager. På Skoringen får du hjelp med å måle riktig størrelse og velge den beste skoen for barnets føtter.