Ledige stillinger

Kvikk søker dyktig daglig leder

Kvikk søker daglig leder

 

Kvikk har over flere år vært blant Norges sunneste fastfoodkjede. Bedriften nærmer seg 20 ansatte. Antallet av ansatte øker. 

Kvikk er en av Norges sunneste fastfoodkjede, og har 11 års erfaring I markedet. Kvikk har blitt attraktivt I Trondheim. Du finner oss på Solsiden kjøpesenter og Trondheim Torg. Kvikk er en positiv bedrift som inspirerer og utfordrer ansatte og er målbevisst og strategisk. Vi blir inspirert av utvikling I markedet og tilbyr god og sunn mat for våre kunder.

 

Vi søker dyktig DAGLIG LEDER-stilling med gode selgerkunnskaper å evne til å motivere

 

Tittel: Daglig Leder-stilling

Lønn: Etter avtale med gode betingelser

Stillingsstørrelse: 100%

Alder: 27 eller over

 

Vi søker en selvstendig, målbevisst, energisk og kvikk person, med erfaring fra salg eller servering/café, eller med kokk/kjøkkenbakgrunn. Som Daglig Leder -stilling har du ansvaret for Kvikks daglige drift, med fokus på salg og salgsutløsende aktiviteter. Viktige oppgaver vil være å lede og motivere, inspirere og utvikle dine medarbeidere. Daglig Leder-stilling har personal- og budsjettansvar sammen med ledelse.

 

Som Daglig Leder må du like å jobbe i team, være utadvendt og trives med høyt tempo. Vi oppfordrer alle som kan tenke seg en utfordrende og spennende jobb til å søke! For riktig person er det store muligheter i Kvikk!

 

Ring tlf. 98 65 70 97 – eller send en mail til:  Kristin@kvikkbar.no for å høre om dine muligheter i KVIKK!