Gå til hovedinnholdet Gå til menyen

Butikker

Lukk Ikon for lukk
1. etasje

Narvesen

Enten du går for et lite mellommåltid eller er ute etter den store lottopotten

I første etasje på Trondheim Torg har Narvesen en kiosk med nystekte boller, croissanter, pølser og nybrygget kaffe for deg som vil stille sulten i en fei, trenger et lite mellommåltid eller har lyst på litt smågodt. Vi har ofte plukk og miks-tilbud med gode tilbud på sjokolade, nøtter, frukt og drikke for deg som er på farten. Her finner du et stort utvalg av magasiner, ukeblader, ferske aviser, gavekort som gjelder ved kjøp hos populære og anerkjente merkevarer som Spotify, iTunes, Billettservice, Paygoo, H&M, Clas Ohlson, G-Sport, Interflora og flere. 

Vi samarbeider med Norsk Tipping og tilbyr lotteriene Lotto, Vikinglotto, Joker, Extra og Keno sammen med sportsspillene Oddsen og Tipping, samt skrapespillet FLAX. 

Visste du at du kan kjøpe billetter med Atb hos Narvesen?
Du får kjøpt elektroniske billetter (Svippkort) for buss og trikk hos alle Narvesen i Trondheimsområdet. Rutetider finner du på www.atb.no. 

Last ned Narvesenappen og få kaffekort og mange andre gode tilbud!

 

Våre åpningstider:

Mandag – fredag: 07 – 20.30

Lørdag: 08.00 – 18.30

Søndag: Stengt

Ønsker du å gi en tilbakemelding på din opplevelse hos Narvesen? Sett av 30sekunder på å fylle ut skjemaet, da er du med i trekningen av et gavekort på kr. 500,-

Gi din tilbakemelding her!

 

Etasjeoversikt 1.etg Grafikk for etasjeplaner og butikkoversikt 1. etg Kongens gate Erling Skakkes gate Prinsens gate Torvet