Gå til hovedinnholdet Gå til menyen

Butikker

Lukk Ikon for lukk
1. etasje

Rosenborg Bakeri - Rema 1000

Pizzaslice, osteloff, boller og kaker som smaker

Noen ganger passer det best med en kjapp lunsj eller en matbit på vei hit eller dit. Da er Rosenborg Bakeri på Trondheim Torg den perfekte måten å stille sulten på. Vi har påsmurte bagetter, populære pizzaslicer, osteloff og annen hvetebakst. Trenger du møtemat har vi både wienerbrød, hele kaker og kakebiter, som du kan bestille på forhånd eller plukke fra vår velfylte kakedisk.

En annen måte å bruke Bakern på Torvet på, er å ta med noe godt fra Rosenborg Bakeri når du handler på Rema 1000. Kjapt, enkelt og godt!

Hos Rosenborg Bakeri kan du bestille kaker som:

Åpen valnøtt, waleskringle, lukket valnøtt, konfektkake, sjokoladekake, karamelia, kremkake, romkake, bringebærkake, ostekake og mange, mange flere. Vi lager bursdagskaker, dåpskaker, bryllupskaker og konfirmasjonskaker. 

Våre åpningstider:

Mandag – fredag: 07 – 20
Lørdag: 08 – 18

Ønsker du å gi en tilbakemelding på din opplevelse hos Rosenborg Bakeri - Rema 1000? Sett av 30sekunder på å fylle ut skjemaet, da er du med i trekningen av et gavekort på kr. 500,-

Gi din tilbakemelding her!

Etasjeoversikt 1.etg Grafikk for etasjeplaner og butikkoversikt 1. etg Kongens gate Erling Skakkes gate Prinsens gate Torvet