Gå til hovedinnholdet Gå til menyen

Butikker

Lukk Ikon for lukk
1. etasje

Rosenborg Bakeri

Hos Lillebakern på hjørnet er det kakefest hver dag.

Rosenborg Bakeri er en institusjon i Trondheim. På hjørnet av Trondheim Torg, mot Erling Skakkesgate har vi en liten sjarmerende bakerikafé, hvor du kan nyte en nydelig gulrotmuffins, søte kaker, wienerbrød og skolebolle fra disken, mens du tar en pust i bakken med en kopp kaffe eller brus. Eller du kan ta med ferske brød, loff, hjemmelagde knekkebrød og kaker i forbifarta – hvis du har det travelt.

Skal du ha selskap kan du bestille den kaken du liker aller best, med trygghet om at i våre bake- og konditorvarer bruker vi kun de beste råstoffer. Vi bruker naturmetoder for å øke smak, duft og holdbarhet, fordi vi vet at Trondhjemmerne setter pris på å få sine bakverk laget på tradisjonelt vis. Vil du ha bilde av jubilanten, brudeparet eller dåpsbarnet på kaken, ordner vi selvfølgelig det.

Hos Rosenborg Bakeri kan du bestille kaker som:
Åpen valnøtt, waleskringle, lukket valnøtt, konfektkake, sjokoladekake, karamelia, kremkake, romkake, bringebærkake, ostekake og mange, mange flere. Vi lager bursdagskaker, dåpskaker, bryllupskaker og konfirmasjonskaker. 

 

Våre åpningstider:

Mandag – fredag: 8 – 20
Lørdag: 9 – 18

Ønsker du å gi en tilbakemelding på din opplevelse hos Rosenborg Bakeri? Sett av 30sekunder på å fylle ut skjemaet, da er du med i trekningen av et gavekort på kr. 500,-

Gi din tilbakemelding her!

Etasjeoversikt 1.etg Grafikk for etasjeplaner og butikkoversikt 1. etg Kongens gate Erling Skakkes gate Prinsens gate Torvet