Gå til hovedinnholdet Gå til menyen

Butikker

Lukk Ikon for lukk
1. etasje

TeaOlogy

Hos TeaOlogy får du den smakfulle, verdenskjente drikken bubble tea eller boba om du vil, med opprinnelse fra Taiwan. 

TeaOlogy er en testasjon som åpnet dørene den 06.12.19 i Oslo. Foreløpig eksisterer det fire TeaOlogy-testasjoner rundt om i Norge, hvor Trondheim Torg er ett av de fire stedene. 

Drikken er tebasert med forskjellige tilsatte smaker og spisbare kuler. Shake! Pop! Sip!
 
TeaOlogy fokuserer på plantebaserte ingredienser, hvor store deler av menyen er vegansk – dette er for å inkludere alle, uansett allergier og kosthold. Menyen er variert, med forskjellige tetyper, ulike tilsatte smaker og diverse tevarianter (iste, te med melk eller slushy te). Med hovedfokus på inkludering og variasjon, er vi sikker på at du vil finne noe som faller i smak for deg!
 
Det store ønsket til TeaOlogy er å skape en glede hos folk. Hvordan? Ved å servere spennende drikker, å skape en positiv teopplevelse fra første stund gjestene kommer på besøk, og å ha en munter stemning fra start til slutt for gjestene. Visjonen til TeaOlogy er derfor mer enn å selge et produkt. Vi er et møtepunkt for likesinnede mennesker som er glad i bubble tea og te!
 
Test ut bubble tea og opplev de gode vibbene!

 

Ønsker du å gi en tilbakemelding på din opplevelse hos Teaology? Sett av 30sekunder på å fylle ut skjemaet, da er du med i trekningen av et gavekort på kr. 500,-

Gi din tilbakemelding her!

Etasjeoversikt 1.etg Grafikk for etasjeplaner og butikkoversikt 1. etg Kongens gate Erling Skakkes gate Prinsens gate Torvet