Gå til hovedinnholdet Gå til menyen
Bilde fra TeaOlogy Bilde fra TeaOlogy

Smak nye sider av Trondheim Torg

Hos oss er det alltid et måltid å glede seg til – enten du skal på lunsjdate med en god venn eller om du er på farten og trenger niste på veien. 

Her får du en smakebit:

  

Søtt & salt = sant

 

Er du på utkikk etter en lunsjplass som har god mat og lun atmosfære?

Da er Jordbærpikene plassen for deg. Her får du alt fra friske salater til deilige smørbrød og varmretter. Frister det med noe søtt til kaffen – finner du et bredt utvalg av søtsaker i disken. 


 
Er du ute etter en skikkelig god kopp kaffe?

Espresso House har en barista-meny du kan drømme om. Her er det et stort utvalg av varme og kalde drikker, smakfulle lunsjretter og fristende søtsaker.

 

Søte fristelser


Vil du glede noen eller unne deg noe søtt eller nystekt?

Da er Rosenborg Bakeri ved infoskranken den perfekte plassen. Her bugner det av ferske bakverk, baguetter og wraps. Leter du etter det perfekte brødet? Her finner du rykende ferske brød og rundstykker hver dag.


Har du litt bedre tid og ønsker å sitte godt, er kanskje Rosenborg Bakeri Lillebaker´n noe for deg. Her dufter det fersk gjærbakst i lang vei, og disken er fylt med alle mulige fristende godsaker.
 
 
Finnes det noe bedre enn fersk gelato?

Hos Sundøys får du italiensk gelato med nye smaker hver eneste dag. I tillegg er disken fylt av den prisvinnende sjokoladen i vakre former og varianter. Vi anbefaler å prøve nyheten belgisk vaffel med gelato som topping – NAM!

 

Sulten? Få smaksløkene til å smile


Det passer alltid med en burger eller fries. Enten du er på farten, skal på kino, er på shopping eller rett og slett bare er sulten.

Hos Superhero Burger får du byens beste burger! Her er det dessuten ølservering – og visste du at de har åpent til 22.00 i ukedager, og nattåpent til 24.00 fredag - lørdag?

   

Du trenger ikke å reise langt for å smake autentisk asiatisk mat!

På toppen av Trondheim Torg finner du Thai Thai. Her kan du kjøpe nydelig thaimat i løsvekt, eller spise deg mett på byens beste buffé. Hos Thai Thai får du varme retter, sushi og dessert i bufféten.
 
Hos Pao Pao får du hjemmelagde retter inspirert av det kinesiske kjøkkenet. Vi anbefaler Baozi – ferskt steamet brød med kjøtt eller grønnsaksfyll, eller deres superdigge dumplings. Lyst på noe søtt? Da må du smake bubble waffle eller kinesisk iste.

 

Snacks på farta

 

Er du på farten og har lyst på noe kjapt og smakfullt?

Vi har både Big Bite og McDonalds, eller for å gjøre det helt enkelt – Rema 1000, Narvesen og Rosenborg Bakeri.

 
Frister det med noe forfriskende? Teaology serverer den verdenskjente drikken bubble tea eller boba om du vil.
Har du ikke poppet en boba tea før? Da er det på tide!

Velbekomme!